Testa ägglossningstest

Det har inte hänt nåt nytt i projektet den senaste tiden. Jag har ställt in mig på att göra första inseminationen i september istället för augusti, eftersom en planerad semesterresa blev framskjuten, och augustis ägglossning borde komma mitt under resan. Värpa i Kuopio är väl trevligt det också… 😛

Idag testade jag ägglossningstestet första gången, som en testomgång inför de ”riktiga” testerna i höst. På ett sätt är det slöseri med pengar, men jag är så himla nyfiken på när i cykeln ägglossningen kommer på riktigt, och när äggviteflytningen kommer i förhållande till LH-toppen (LH = luteiniserande hormon som sätter igång ägglossningen). Ingen LH-topp idag, ska testa på nytt imoron.

Har även varit på papa-prov (=screening för cancer i livmoderhalsen), men det är helt frikopplat från det här projektet. Det var på inga sätt någon angenäm upplevelse, men det berodde inte så mycket på själva provtagningen som på det grova metallröret som kördes upp i hela härligheten rätt omilt. Ouch. Men jag såg det som ett sätt att härda mig inför all den trafik som troligen kommer att ske på nedervåningen det närmsta tiden. Min förhoppning är att det till slut leder till en liten långtradare på utresa. 😛 (Om långtradare är en synonym till kakkakorv så var det inte en sån jag menade. Ord kan ha så konstiga betydelser i folkmun.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s