Plus? Minus? Jo? Nej?

Nu ser det ut som följer: fredag svagt plus. Lördag minus. Söndag svaaagt plus igen, men svagare än fredagens. DPO 12 idag, och beräknad mens. Ingen mens, och inga tydliga plus heller. Man borde inte hålla på och plåga sig med tester före officiell testdag (som är först på torsdag), men jag kan inte låta bliiiii. Test-masochist. 😛 Jag vet att hCG-nivåer är individuella, men på basis av ”alla” andras tester som jag bildgooglar nätterna i ända borde DPO 12 ge ett ganska tydligt plus redan. Inte ett som man bara ser i motljus.

Så att jag vet inte jag. Jag fortsätter att hoppas på plus och räkna med minus. En sak är i alla fall säker, och det är att jag aldrig förr har studerat wc-papper så noggrant som nu. 😀

Annonser

4 thoughts on “Plus? Minus? Jo? Nej?

 1. Voi ei, tosi jännä tilanne! Mutta saadaan vielä roikkua kiinni toivossa, kuten mä jo aiemmin tänään kirjoitin (en voi pysyä poissa täältä). Toivo on muuten aika kiva nimi 😉 vaikkakaan se ei tietty ole ruotsinkielinen.

  Gilla

  • Toivo on tosi kiva nimi! On monta kauniita suomenkielisiä nimiä. Olen jopa harkinnut antaa suomenkielisen nimen lapselle, kun suuri osa niistä toimii foneettisesti ihan hyvin ruotsinkielisen sukunimen kanssa.

   Gilla

 2. Luulen kuule että olet raskaana! Haaleakin plussa on plussa. Voi toki vaihdella noin varhaisessa vaiheessa, ja välillä voi haaleta ja sitten taas palata.

  Tiedän että kemiallinen raskaus / varhainen keskenmeno on mahdollinen. Mutta tiedätkö, uskon silti että raskaana olet (ja pysyt)! 😀 Tsemppiä viikkoon, toivotaan parasta. ❤

  Gilla

  • Kiitos optimistisestä kommentista! 🙂 Pieni osa minusta myös luulee että olen raskaana, ja suurempi osa sanoo että älä toivo liikaa. Laitoin äsken blogiin kuvan testeistä tähän mennessä, ja toki ne eivät ole ainakaan negatiivisia, vaan hyvin haaleita.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s