Testerna så här långt

stickor

Kort kvällsuppdatering! Så här ser raden ut just nu. Uppifrån DPO 12 (den oläsliga blobban är en tolva, det syns ju tydligt 😛 ), 11 och 10. Om man lyser genom stickorna syns det ju att nånting har hänt. Den stora frågan är om detta nånting tänker fortsätta hända eller inte. Jag är så nervös att jag inte ens vill ha godis längre. Bara att vänta och se och kissa på stickor och glo på wc-papper!

Annonser

7 thoughts on “Testerna så här långt

 1. Hui! Mä vaan lähinnä hymyilen hölmösti tuolle kuvalle. Toivottavasti viiru vahvistuu lähipäivinä. Vai jännittää niin, ettei edes karkit maistu 😀 Toivottavasti saat nukuttua!

  Gilla

 2. Oj så spännande..själv erfarenheten att det är såå stor skillnad på testerna. Då jag testade plus med sådana där liuskan såg det ut precis liknande som du har nu dvs väldigt svaga streck men..ett clearbluetest visade sedan pang genast att ja är gravid ordentligt!!! 🙂 o att de dessutom syns nåt överhuvudtaget så tidigt som dag 10 o 12 e ju supergoda tecken..du e nog gravid ska du se..o en liten julibebis på kommande 🙂

  Gilla

  • Haha, tack! Ja där ser man, det verkar nog som om dyrare test ändå är bättre. Jag tog den billigaste storpack jag hittade på nätet, tänkte att jag nog märker förr eller senare vad som gäller!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s